אופן הכנה:
- ממיסים במיקרו את השוקולד ביחד עם החמאה, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק וחלק. מוסיפים ממרח השחר העולה ומערבבים היטב.
- מוסיפים סוכר וטורפים.
- מוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים עד שהביצה נטמעת.
- מוסיפים קקאו או קמח שקדים וטורפים רק עד שהקקאו נטמע.
- מעבירים לתבנית בקוטר 20, משומנת היטב, ואופים בתנור בחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט. מצננים ובינתיים מכינים את שכבת הקוקוס.
- שכבת קוקוס: בקערה בינונית מערבבים את כל המצרכים ומשטחים אותם בעדינות על העוגה שבינתיים הצטננה מעט.
- מחזירים לתנור וממשיכים לאפות עוד 25 דקות. מצננים.
- אם רוצים לעטר למעלה בגאנש שוקולד, ממיסים שמנת מתוקה ביחד עם שוקולד מריר וממרח השחר העולה עד שנוצר רוטב מבריק וחלק.
- מורחים את הגאנש על החלק העליון ומגישים.