ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

עוגת פאדג' עם קוקוס וגאנש שוקולד

מצרכים לעוגה (בקוטר 20):

19/10/20 עוגת פאדג' עם קוקוס וגאנש שוקולד
  • 130 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות ממרח השחר העולה
  • 120 גרם חמאה
  • 3 ביצים L
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס קקאו או קמח שקדים (אבקת שקדים)
  • לשכבת קוקוס:
  • 2 ביצים L
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית ווניל איכותית
  • 70 גרם חמאה
  • 1 כוס קוקוס לבן
  • לגאנש (לא חובה):
  • 125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה 38%
  • 3 כפות ממרח השחר העולה
  • 50 גרם שוקולד מריר

  • אופן הכנה:
    - ממיסים במיקרו את השוקולד ביחד עם החמאה, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק וחלק. מוסיפים ממרח השחר העולה ומערבבים היטב.
    - מוסיפים סוכר וטורפים.
    - מוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים עד שהביצה נטמעת.
    - מוסיפים קקאו או קמח שקדים וטורפים רק עד שהקקאו נטמע.
    - מעבירים לתבנית בקוטר 20, משומנת היטב, ואופים בתנור בחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט. מצננים ובינתיים מכינים את שכבת הקוקוס.
    - שכבת קוקוס: בקערה בינונית מערבבים את כל המצרכים ומשטחים אותם בעדינות על העוגה שבינתיים הצטננה מעט.
    - מחזירים לתנור וממשיכים לאפות עוד 25 דקות. מצננים.
    - אם רוצים לעטר למעלה בגאנש שוקולד, ממיסים שמנת מתוקה ביחד עם שוקולד מריר וממרח השחר העולה עד שנוצר רוטב מבריק וחלק.
    - מורחים את הגאנש על החלק העליון ומגישים.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    עוגת פאדג' עם קוקוס וגאנש שוקולד

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים לעוגה (בקוטר 20):

    עוגת פאדג' עם קוקוס וגאנש שוקולד

    אופן הכנה:
    - ממיסים במיקרו את השוקולד ביחד עם החמאה, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק וחלק. מוסיפים ממרח השחר העולה ומערבבים היטב.
    - מוסיפים סוכר וטורפים.
    - מוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים עד שהביצה נטמעת.
    - מוסיפים קקאו או קמח שקדים וטורפים רק עד שהקקאו נטמע.
    - מעבירים לתבנית בקוטר 20, משומנת היטב, ואופים בתנור בחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט. מצננים ובינתיים מכינים את שכבת הקוקוס.
    - שכבת קוקוס: בקערה בינונית מערבבים את כל המצרכים ומשטחים אותם בעדינות על העוגה שבינתיים הצטננה מעט.
    - מחזירים לתנור וממשיכים לאפות עוד 25 דקות. מצננים.
    - אם רוצים לעטר למעלה בגאנש שוקולד, ממיסים שמנת מתוקה ביחד עם שוקולד מריר וממרח השחר העולה עד שנוצר רוטב מבריק וחלק.
    - מורחים את הגאנש על החלק העליון ומגישים.
    חזרה למתכונים