עוגת פאדג' עם קוקוס וגאנש שוקולד

מצרכים לעוגה (בקוטר 20):

19/10/20 עוגת פאדג' עם קוקוס וגאנש שוקולד
  • 130 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות ממרח השחר העולה
  • 120 גרם חמאה
  • 3 ביצים L
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס קקאו או קמח שקדים (אבקת שקדים)
  • לשכבת קוקוס:
  • 2 ביצים L
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית ווניל איכותית
  • 70 גרם חמאה
  • 1 כוס קוקוס לבן
  • לגאנש (לא חובה):
  • 125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה 38%
  • 3 כפות ממרח השחר העולה
  • 50 גרם שוקולד מריר

  • אופן הכנה:
    - ממיסים במיקרו את השוקולד ביחד עם החמאה, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק וחלק. מוסיפים ממרח השחר העולה ומערבבים היטב.
    - מוסיפים סוכר וטורפים.
    - מוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים עד שהביצה נטמעת.
    - מוסיפים קקאו או קמח שקדים וטורפים רק עד שהקקאו נטמע.
    - מעבירים לתבנית בקוטר 20, משומנת היטב, ואופים בתנור בחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט. מצננים ובינתיים מכינים את שכבת הקוקוס.
    - שכבת קוקוס: בקערה בינונית מערבבים את כל המצרכים ומשטחים אותם בעדינות על העוגה שבינתיים הצטננה מעט.
    - מחזירים לתנור וממשיכים לאפות עוד 25 דקות. מצננים.
    - אם רוצים לעטר למעלה בגאנש שוקולד, ממיסים שמנת מתוקה ביחד עם שוקולד מריר וממרח השחר העולה עד שנוצר רוטב מבריק וחלק.
    - מורחים את הגאנש על החלק העליון ומגישים.
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    חדש! ממרח אגוזי לוז עם קקאו פרווה
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    עוגת פאדג' עם קוקוס וגאנש שוקולד

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים לעוגה (בקוטר 20):

    עוגת פאדג' עם קוקוס וגאנש שוקולד

    אופן הכנה:
    - ממיסים במיקרו את השוקולד ביחד עם החמאה, בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק וחלק. מוסיפים ממרח השחר העולה ומערבבים היטב.
    - מוסיפים סוכר וטורפים.
    - מוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים עד שהביצה נטמעת.
    - מוסיפים קקאו או קמח שקדים וטורפים רק עד שהקקאו נטמע.
    - מעבירים לתבנית בקוטר 20, משומנת היטב, ואופים בתנור בחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט. מצננים ובינתיים מכינים את שכבת הקוקוס.
    - שכבת קוקוס: בקערה בינונית מערבבים את כל המצרכים ומשטחים אותם בעדינות על העוגה שבינתיים הצטננה מעט.
    - מחזירים לתנור וממשיכים לאפות עוד 25 דקות. מצננים.
    - אם רוצים לעטר למעלה בגאנש שוקולד, ממיסים שמנת מתוקה ביחד עם שוקולד מריר וממרח השחר העולה עד שנוצר רוטב מבריק וחלק.
    - מורחים את הגאנש על החלק העליון ומגישים.
    חזרה למתכונים