ביטול צבעים
היפוך צבעים
ניגודיות גבוה
הגדל גופן
הקטן גופן
גופן קריא
הצהרת נגישות
איפוס

כוסיות מוס השחר עם קרמבל פיצוחים - לאוכלי קטניות בלבד

מצרכים ל 4-6 מנות

21/01/20 כוסיות מוס השחר עם קרמבל פיצוחים - לאוכלי קטניות בלבד
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 צנצנת ממרח השחר
  • לקראמבל:
  • 200 גרם פקאן קלוף לא קלוי קצוץ
  • 200 גרם קשיו קצוץ
  • 200 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 3 כפות סוכר חום
  • לרוטב פירות היער:
  • 1 חבילה פירות יער קפואים
  • 100 גרם אבקת סוכר

  • 1. מערבבים את הפיצוחים עם החמאה המומסת והסוכר החום ואופים בתבנית מרופדת נייר אפייה בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם. מצננים לאחר האפייה.
    2. מקציפים יחד שמנת מתוקה עם ממרח השחר ומעבירים לשקית זילוף
    3. מבשלים יחד את פירות היער עם אבקת הסוכר עד לצמצום מעט כ-6 דקות ומצננים.
    4. בכל כוס הגשה מניחים קראמבל פיצוחים, מוס השחר, רוטב פירות יער ומעט קרמבל פיצוחים מעל.
    קולקציית הפרגונים החדשה של השחר העולה
    נקניק' השחר העולה - הכי נוסטלגי
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    עצור אנימצייה

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    כוסיות מוס השחר עם קרמבל פיצוחים - לאוכלי קטניות בלבד

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל 4-6 מנות

    כשר לפסח

    1. מערבבים את הפיצוחים עם החמאה המומסת והסוכר החום ואופים בתבנית מרופדת נייר אפייה בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם. מצננים לאחר האפייה.
    2. מקציפים יחד שמנת מתוקה עם ממרח השחר ומעבירים לשקית זילוף
    3. מבשלים יחד את פירות היער עם אבקת הסוכר עד לצמצום מעט כ-6 דקות ומצננים.
    4. בכל כוס הגשה מניחים קראמבל פיצוחים, מוס השחר, רוטב פירות יער ומעט קרמבל פיצוחים מעל.
    חזרה למתכונים