1. ממיסים בפולסים במיקרוגל את החמאה עם ממרח השחר 2. מערבבים עם פצפוצי האורז וקורט מלח ומשטחים על תבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה מקפיאים כ- 20 דקות . 3. מקציפים את חמאת הבוטנים עם אבקת הסוכר ומשטחים על השכבה הראשונה, מפזרים בוטנים מעל ומקפיאים שוב. 4. ממיסים יחד ממרח השחר עם שמנת מתוקה ושופכים על הכל מפזרים כפיות של חמאת בוטנים .. 5. מקפיאים עד שמתקשה וחותכים לקוביות בעזרת סכין חדה.
1. ממיסים בפולסים במיקרוגל את החמאה עם ממרח השחר 2. מערבבים עם פצפוצי האורז וקורט מלח ומשטחים על תבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה מקפיאים כ- 20 דקות . 3. מקציפים את חמאת הבוטנים עם אבקת הסוכר ומשטחים על השכבה הראשונה, מפזרים בוטנים מעל ומקפיאים שוב. 4. ממיסים יחד ממרח השחר עם שמנת מתוקה ושופכים על הכל מפזרים כפיות של חמאת בוטנים .. 5. מקפיאים עד שמתקשה וחותכים לקוביות בעזרת סכין חדה.