|
חומרים ל-15 קינוחים אישיים או לכלי הגשה גדול בנפח ליטר וחצי:
- לבצק עוגיות:
125 גרם חמאה רכה 100 גרם (1/2 כוס) סוכר חום דמררה 140 גרם (1 כוס) קמח 200 גרם (1/2 מיכל פחות כף) חלב מרוכז 1 כוס (200 גרם) שוקולד צ’יפס 1 כפית תמצית וניל
לבצק עוגיות: 1 מיכל (250 גרם) גבינת ;מסקרפונה 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה 1 מיכל (350 גרם) ממרח ; נוגט אגוזים השחר העולה
לקצפת: 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה 2 כפות אבקת סוכר 1 כפית תמצית וניל
|
- מכינים בצק עוגיות:
מערבבים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה רק עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים את הבצק לשקית זילוף בלי צנתר.
- מכינים מוס נוגט אגוזים:
מקציפים מסקרפונה עם מיכל שמנת מתוקה לקרם יציב. מקפלים פנימה ממרח נוגט אגוזים ומעבירים לשקית זילוף שנייה.
- מכינים קצפת:
מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לקצפת יציבה.
- מרכיבים את המנה:
מזלפים לכלי הגשה או אישי שכבה של בצק עוגיות ועליו שכבה של מוס. משלימים עם תלולית של קצפת. מקררים כשעה ומגישים.
|