גבינה אפויה עם שוקולד ללא תוספת גלוטן (פסח)

רשימת חומרים לתבנית קוטר 21 ס״מ

15/05/19 גבינה אפויה עם שוקולד ללא תוספת גלוטן (פסח)
  • 500 גרם גבינת ניו יורק 5%
  • 500 גרם גבינת שמנת
  • 4 ביצים מידה L
  • 200 גרם סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • גרידה מ- 1 לימון
  • 40 גרם אינסטנט פודינג וניל
  • 150 גרם ממרח שוקולד בטעם חצי שוקולד חצי חלב
  • עוגת גבינה ביתית ללא קמח נמוכה שלא מותירה נקיפות מצפון... קלה להכנה.
    מתכון: מיקי שמו

    אופן הכנה:
    מחממים תנור לחום 150 מעלות, בקערת מיקסר מערבלים את כל החומרים יחדיןו עד לקבלת תערובת אחידה, מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה, מעבירים את התערובת לתבנית, מעבירים את השוקולד לשק זילוף ומזלפים לפנים העוגה את השוקולד ובעזרת קיסם יוצרים צורה.
    מכניסים לתנור תבנית מים לקומה התחתונה. את העוגה אופים ב- 150 מעלות למשך 50 דקות עד שהשוליים מתייצבות אבל האמצע רוטט. אחר כך לכבות את התנור ובלי לפתוח אותו להשאיר את העוגה ל- 30 דקות נוספות.
    מצננים, חותכים למנות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים לצד פירות טריים.

    ניתן להגיש חמים -הכי כיף לאכילה.

    חדש! ממרח אגוזי לוז עם קקאו פרווה
    מקלות שוקולד השחר
    שבועות עם השחר העולה
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    גבינה אפויה עם שוקולד ללא תוספת גלוטן (פסח)

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים לתבנית קוטר 21 ס״מ

    עוגת גבינה ביתית ללא קמח נמוכה שלא מותירה נקיפות מצפון... קלה להכנה.
    מתכון: מיקי שמו

    אופן הכנה:
    מחממים תנור לחום 150 מעלות, בקערת מיקסר מערבלים את כל החומרים יחדיןו עד לקבלת תערובת אחידה, מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה, מעבירים את התערובת לתבנית, מעבירים את השוקולד לשק זילוף ומזלפים לפנים העוגה את השוקולד ובעזרת קיסם יוצרים צורה.
    מכניסים לתנור תבנית מים לקומה התחתונה. את העוגה אופים ב- 150 מעלות למשך 50 דקות עד שהשוליים מתייצבות אבל האמצע רוטט. אחר כך לכבות את התנור ובלי לפתוח אותו להשאיר את העוגה ל- 30 דקות נוספות.
    מצננים, חותכים למנות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים לצד פירות טריים.

    ניתן להגיש חמים -הכי כיף לאכילה.

    מתכון: מיקי שמו
    חזרה למתכונים