סמורס מתוק-מלוח

מרכיבים ל 12 מנות/יחידות:

18/02/19 סמורס מתוק-מלוח
  • ממרח השחר העולה - 3/4 קופסת פלסטיק - סה"כ (375 גרם)
  • חטיפי קרקר מלוח - שקית (300 גרם), או פתיבר.
  • מרשמלו ורוד לבן - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (90 גרם)
  • מיני מרשמלו - סוכריות אווריריות בטעם וניל - 1/2 שקית - סה"כ (65 גרם)
  • ציוד נדרש: תבנית אפייה.

  • אופן הכנת המתכון
    1. מורחים חצי מהקרקרים בממרח השחר העולה, ומניחים בתוך תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה.
    2. מניחים מעל כל קרקר מרוח בשוקולד יחידה אחת מהמרשמלו הוורוד-לבן.
    3. שוב מכסים בקרקרים עם ממרח השחר העולה (ממרח כלפי מעלה).
    4. מפזרים מעל את המיני מרשמלו.
    5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220-240 מעלות צלזיוס על מצב גריל למשך מספר דקות בלבד, עד שהשוקולד נמס והמרשמלו מקבל צבע זהוב.
    6. מגישים מיד ובתיאבון
    חדש! ממרח אגוזי לוז עם קקאו פרווה
    מקלות שוקולד השחר
    שבועות עם השחר העולה
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    סמורס מתוק-מלוח

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מרכיבים ל 12 מנות/יחידות:


    אופן הכנת המתכון
    1. מורחים חצי מהקרקרים בממרח השחר העולה, ומניחים בתוך תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה.
    2. מניחים מעל כל קרקר מרוח בשוקולד יחידה אחת מהמרשמלו הוורוד-לבן.
    3. שוב מכסים בקרקרים עם ממרח השחר העולה (ממרח כלפי מעלה).
    4. מפזרים מעל את המיני מרשמלו.
    5. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220-240 מעלות צלזיוס על מצב גריל למשך מספר דקות בלבד, עד שהשוקולד נמס והמרשמלו מקבל צבע זהוב.
    6. מגישים מיד ובתיאבון
    חזרה למתכונים