קפקייק גלידה

מצרכים עבור 12 יח:

18/02/19 קפקייק גלידה
  • ממרח נוגט אגוזים "השחר העולה"
  • 12 גביעים לגלידה
  • 400 מ''ל שמנת להקצפה
  • תמצית וניל
  • עבור הבלילה לקפקייק:
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/2 כוס מים חמימים
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כף גדושה אבקת קקאו
  • לקישוט: שבבי קוקוס קלוי
  • סוכר צבעוני

  • אופן ההכנה:
    1. מערבבים את כל המרכיבים לקאפקייק עד לקבלת תערובת אחידה
    2. מסדרים את הגביעים לגלידה על גבי מגש אפייה. ממלאים את הגביעים עד לחצי גובה בתערובת קאפקייק.
    3. אופים במשך 17 דקות בחום של 170 מעלות. מצננים.

    (אופציה: להכין רוטב קרמל עם ממרח נוגט אגוזים ולזלף אותו בתוך הקאפקייק, כך שבחיתוך, הרוטב יישפך החוצה- לשיכול דעתכם, זה מאריך את הסרטון בעוד 3 פעולות נוספות. כגון: חימום סוכר, הכנת קרמל, זילוף לתוך הקאפקייק)

    4. מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים 1/2 כוס ממרח הנוגט אגוזים ואת הוניל, ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לתוך שקית זילוף עם צנתר \"כוכב\".
    5. מזלפים על גבי הגביעים עם הקאפקייק המצונן. מקשטים עם שבבי קוקוס או סוכר צבעוני.
    חדש! ממרח אגוזי לוז עם קקאו פרווה
    מקלות שוקולד השחר
    שבועות עם השחר העולה
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    קפקייק גלידה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים עבור 12 יח:


    אופן ההכנה:
    1. מערבבים את כל המרכיבים לקאפקייק עד לקבלת תערובת אחידה
    2. מסדרים את הגביעים לגלידה על גבי מגש אפייה. ממלאים את הגביעים עד לחצי גובה בתערובת קאפקייק.
    3. אופים במשך 17 דקות בחום של 170 מעלות. מצננים.

    (אופציה: להכין רוטב קרמל עם ממרח נוגט אגוזים ולזלף אותו בתוך הקאפקייק, כך שבחיתוך, הרוטב יישפך החוצה- לשיכול דעתכם, זה מאריך את הסרטון בעוד 3 פעולות נוספות. כגון: חימום סוכר, הכנת קרמל, זילוף לתוך הקאפקייק)

    4. מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים 1/2 כוס ממרח הנוגט אגוזים ואת הוניל, ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לתוך שקית זילוף עם צנתר "כוכב".
    5. מזלפים על גבי הגביעים עם הקאפקייק המצונן. מקשטים עם שבבי קוקוס או סוכר צבעוני.
    חזרה למתכונים