מאפינס גבינה נוגט ואגוזים

13 יחידות

10/05/18 מאפינס גבינה נוגט ואגוזים
  • בסיס:
  • 120 ג' ביסקוויטים וניל / קרמל
  • 50 ג' חמאה מומסת
  • כף סוכר
  • שכבת הגבינה:
  • 400 ג' גבינה לבנה 9%
  • 130 ג' סוכר (חצי כוס + כף גדושה)
  • 2 ביצים
  • כף א. אינסטנט וניל
  • 3 כפות קמח
  • שכבה אחרונה:
  • ממרח נוגט אגוזים של השחר העולה

  • . לשים במעבד מזון את הביסקוויטים ולגרוס שישארו חתיכות קטנטנות, להמיס את החמאה במיקרו ולהוסיף למעבד מזון יחד עם הסוכר, לערבב עד שהכל אחיד.
    2. לשים שתי עטרות נייר בכל שקע בתבנית שקעים, לשים כפית מהפירורי ביסקוויטים ולשטח באופן שווה.

    3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

    4. בקערה לערבב את הגבינות והסוכר להוסיף את הביצים, קמח והוניל ולערבב לבלילה חלקה, למלא את העטרות נייר כמעט עד הסוף להשאיר קצת רווח, כדאי לשים כפול.

    5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שהגבינה מתייצבת, להכניס למקרר לכמה שעות.

    6. לשים את הממרח נוגט אגוזים בשקית זילוף ולהזליף על כל מאפינס.
    מקלות שוקולד השחר
    שבועות עם השחר העולה
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    מאפינס גבינה נוגט ואגוזים

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    13 יחידות

    מאפינס גבינה נוגט ואגוזים

    . לשים במעבד מזון את הביסקוויטים ולגרוס שישארו חתיכות קטנטנות, להמיס את החמאה במיקרו ולהוסיף למעבד מזון יחד עם הסוכר, לערבב עד שהכל אחיד.
    2. לשים שתי עטרות נייר בכל שקע בתבנית שקעים, לשים כפית מהפירורי ביסקוויטים ולשטח באופן שווה.

    3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

    4. בקערה לערבב את הגבינות והסוכר להוסיף את הביצים, קמח והוניל ולערבב לבלילה חלקה, למלא את העטרות נייר כמעט עד הסוף להשאיר קצת רווח, כדאי לשים כפול.

    5. להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שהגבינה מתייצבת, להכניס למקרר לכמה שעות.

    6. לשים את הממרח נוגט אגוזים בשקית זילוף ולהזליף על כל מאפינס.
    צילום ומתכון: ניקי ב
    http://nikib.co.il/cakes-dessert/87203
    חזרה למתכונים