אוזני המן שקדים במילוי ממרח השחר העולה

מרכיבים עבור כ-20 יח`

24/12/17 אוזני המן שקדים במילוי ממרח השחר העולה
  • לבצק פריך:
  • קמח לבן 260 גרם
  • שקדים טחונים 100 גרם
  • סוכר 200 גרם
  • חמאה 200 גרם
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • גרדה לימון אחד
  • קורט מלח
  • למילוי:
  • ממרח "השחר העולה"
  • לקישוט:
  • 100 גרם ברס אגוזי לוז

  • 1. בתוך מערבל, שמים את כל הרכיבים לבצק, מערבבים במשך כ-3 דק\' עד לקבלת תערובת בצק אחידה. יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ושמים בקירור לחצי שעה לפחות.
    2. מקמחים את דפי האפייה. מרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ\'\'מ בין 2 דפי אפייה. קורצים עיגולים בקוטר של 6-7 ס\'\'מ באמצעות קורצן או כוס.
    3. מניחים כפית ממרח \"השחר העולה\" במרכז של כל עיגול. מקפלים לצורת משולש. מפזרים מעל מעט ברס אגוזים.
    4. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד לקבלת צבע חום בהיר (כ-20 דקות).
    5. מצננים ומגישים.
    מקלות שוקולד השחר
    שבועות עם השחר העולה
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    אוזני המן שקדים במילוי ממרח השחר העולה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מרכיבים עבור כ-20 יח`


    1. בתוך מערבל, שמים את כל הרכיבים לבצק, מערבבים במשך כ-3 דק' עד לקבלת תערובת בצק אחידה. יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ושמים בקירור לחצי שעה לפחות.
    2. מקמחים את דפי האפייה. מרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ''מ בין 2 דפי אפייה. קורצים עיגולים בקוטר של 6-7 ס''מ באמצעות קורצן או כוס.
    3. מניחים כפית ממרח "השחר העולה" במרכז של כל עיגול. מקפלים לצורת משולש. מפזרים מעל מעט ברס אגוזים.
    4. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד לקבלת צבע חום בהיר (כ-20 דקות).
    5. מצננים ומגישים.
    אוזני המן שקדים במילוי ממרח השחר העולה
    חזרה למתכונים