סופלה חם במילוי ממרח השחר העולה

מרכיבים עבור 4 מנות:

24/12/17 סופלה חם במילוי ממרח השחר העולה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 3 ביצים L
  • 80 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר + כף להגשה
  • 1 כף קמח
  • 1 קורט מלח
  • 50 גרם חמאה
  • 4 כפיות ממרח "השחר העולה"

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
    2. מיקרוגל או על בן מארי ממיסים את השוקולד והחמאה, מערבבים עם הסוכר, הקמח והביצים.
    3. יוצקים את הבלילה אל תוך הכלים, עד למחצית הגובה ובמרכז כל כלי מוסיפים כפית גדושה של ממרח \"השחר העולה\". מכסים עם הבלילה הנותרת.
    4. אופים 8 דקות בתנור חומם מראש ל-220 מעלות.
    מגישים מיד עם מעט אבקת סוכר מעל.
    מקלות שוקולד השחר
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    סופלה חם במילוי ממרח השחר העולה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מרכיבים עבור 4 מנות:


    1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
    2. מיקרוגל או על בן מארי ממיסים את השוקולד והחמאה, מערבבים עם הסוכר, הקמח והביצים.
    3. יוצקים את הבלילה אל תוך הכלים, עד למחצית הגובה ובמרכז כל כלי מוסיפים כפית גדושה של ממרח "השחר העולה". מכסים עם הבלילה הנותרת.
    4. אופים 8 דקות בתנור חומם מראש ל-220 מעלות.
    מגישים מיד עם מעט אבקת סוכר מעל.
    סופלה חם במילוי ממרח השחר העולה
    מתכון מאת פאולין שובל
    חזרה למתכונים