סוכריות לולי-פופ מפירות יבשים וממרח השחר העולה

מרכיבים עבור כ-20 יח`:

24/12/17 סוכריות לולי-פופ מפירות יבשים וממרח השחר העולה
  • 15 תמרים
  • 10 תאנים יבשים
  • 1 כוס צימוקים ופירות יבשים קצוצים דק (פפאיה, משמש)
  • ½ כוס אגוזים קלויים (שקדים, לוז ופיסטוק)
  • 4 כפות ממרח "השחר העולה"
  • ½ כוס אבקת קוקוס
  • 2 כפיות תמצית רום
  • 10 ביסקוויטים
  • 20 מקלות קינמון (לא חובה)

  • 1. משרים את הפירות היבשים במים חמים במשך 20 דקות. מסננים.
    2. קולים את האגוזים. מעבירים את האגוזים למעבד מזון. מרסקים בפולסים עד לקבלת חתיכות קטנות. חצי מהכמות – שומרים בצד.
    3. מוסיפים את הביסקוויטים ומרסקים היטב. מוסיפים את הפירות המסוננים, את התמצית רום וממרח השחר. מרסקים ביחד עד לקבלת תערובת אחידה.
    4. מוסיפים חצי מכמות הקוקוס, מערבבים. בודקים את התערובת ומוסיפים קוקוס במידת הצורך. התערובת צריכה להיות רכה, אך לא דביקה.
    5. מגלגלים כדורים בגודל אגוז. מצפים באגוזים או בקוקוס ומשפדים על מקלות קינמון. מצננים במשך שעה במקרר. מגישים.
    מקלות שוקולד השחר
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    סוכריות לולי-פופ מפירות יבשים וממרח השחר העולה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מרכיבים עבור כ-20 יח`:


    1. משרים את הפירות היבשים במים חמים במשך 20 דקות. מסננים.
    2. קולים את האגוזים. מעבירים את האגוזים למעבד מזון. מרסקים בפולסים עד לקבלת חתיכות קטנות. חצי מהכמות – שומרים בצד.
    3. מוסיפים את הביסקוויטים ומרסקים היטב. מוסיפים את הפירות המסוננים, את התמצית רום וממרח השחר. מרסקים ביחד עד לקבלת תערובת אחידה.
    4. מוסיפים חצי מכמות הקוקוס, מערבבים. בודקים את התערובת ומוסיפים קוקוס במידת הצורך. התערובת צריכה להיות רכה, אך לא דביקה.
    5. מגלגלים כדורים בגודל אגוז. מצפים באגוזים או בקוקוס ומשפדים על מקלות קינמון. מצננים במשך שעה במקרר. מגישים.
    סוכריות לולי-פופ מפירות יבשים וממרח השחר העולה
    חזרה למתכונים