מילקי השחר

19 יחידות קטנטנות

23/10/17 מילקי השחר
  • חצי כוס שמנת מתוקה / ריץ
  • כוס ושלושת רבעי כוס חלב / חלב סויה
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות ממרח השחר העולה
  • 100 ג' שוקולד חלב / מריר
  • 50 ג' שוקולד מריר
  • 2 כפות קורנפלור
  • לקצפת:
  • כוס וחצי שמנת מתוקה / ריץ
  • 2 כפות שטוחת אינסטנט וניל
  • 2 כפות סוכר
  • לעיטור:
  • 50 ג' שוקולד מריר

  • 1. לחמם במחבת את השמנת המתוקה, כוס חלב והסוכר, לערבב בקערה את החלב שנותר ואת הקורנפלור עד שכל הקורנפלור נמס לגמרי ואז להוסיף אותו למחבת, לערבב כל הזמן עד שמתחיל להסמיך ואז להוריד מהאש.
    2. להוסיף את השחר העולה ולערבב, לשבור את השוקולד לקוביות ולערבב עד שכל העיסה אחידה.
    3. לחלק לכוסיות ולמלא עד 3/4 גובה, לקרר כ 20 דקות.
    4. להקציף שמנת אינסטנט וסוכר לקצפת חזקה, למלא שקית זילוף ולהזליף על השוקולד.
    5. לגרד את השוקולד ולפזר על הקצפת

    הערות:
    ניתן להקפיא.
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    מילקי השחר

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    19 יחידות קטנטנות

    מילקי השחר

    1. לחמם במחבת את השמנת המתוקה, כוס חלב והסוכר, לערבב בקערה את החלב שנותר ואת הקורנפלור עד שכל הקורנפלור נמס לגמרי ואז להוסיף אותו למחבת, לערבב כל הזמן עד שמתחיל להסמיך ואז להוריד מהאש.
    2. להוסיף את השחר העולה ולערבב, לשבור את השוקולד לקוביות ולערבב עד שכל העיסה אחידה.
    3. לחלק לכוסיות ולמלא עד 3/4 גובה, לקרר כ 20 דקות.
    4. להקציף שמנת אינסטנט וסוכר לקצפת חזקה, למלא שקית זילוף ולהזליף על השוקולד.
    5. לגרד את השוקולד ולפזר על הקצפת

    הערות:
    ניתן להקפיא. צילום ומתכון: ניקי ב
    חזרה למתכונים