טרין נוגט אגוזים ובישקוטי - ללא אפייה!

ל-1 תבנית אינגליש קייק

28/05/15 טרין נוגט אגוזים ובישקוטי - ללא אפייה!
  • 100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
  • 200 גרם ממרח השחר העולה
  • 200 גרם ממרח נוגט אגוזים השחר העולה
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות ליקר קפה
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 100 גרם עוגיות בישקוטי
  • 1/2 כוס קפה נמס, פושר (מ־1 כפית קפה נמס + 1/2 כוס מים)

    1. מכינים שתי קערות: באחת 50 גרם חמאה וממרח השחר, ובשנייה 50 גרם מהחמאה שנותרה וממרח נוגט אגוזים. ממיסים בהדרגה במיקרוגל כל קערה בנפרד, עד שאפשר לערבב לקרם חלק. מוסיפים חלמון לכל קערה ומערבבים לקרם מבריק ואחיד. לקערה עם ממרח השחר מוסיפים גם את ליקר הקפה ומערבבים.

    2. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מחלקים אותה שווה בשווה בין שתי קערות הקרם ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.

    3. מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד, כך ששוליו יוצאים מהתבנית.

    4. טובלים קצרות עוגיות בישקוטי בקפה ומניחים בשורה בתחתית התבנית ועליהן יוצקים את קרם הנוגט. טובלים בקפה ומניחים שכבת בישקוטי נוספת, עליה יוצקים את קרם השחר. טובלים ומניחים שכבה שלישית ואחרונה של בישקוטי. עוטפים את התבנית בשולי הניילון ומקפיאים למשך הלילה (ועד 4 ימים). מוציאים ומגישים.

    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    טרין נוגט אגוזים ובישקוטי - ללא אפייה!

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    ל-1 תבנית אינגליש קייק

    טרין נוגט אגוזים ובישקוטי - ללא אפייה!

    1. מכינים שתי קערות: באחת 50 גרם חמאה וממרח השחר, ובשנייה 50 גרם מהחמאה שנותרה וממרח נוגט אגוזים. ממיסים בהדרגה במיקרוגל כל קערה בנפרד, עד שאפשר לערבב לקרם חלק. מוסיפים חלמון לכל קערה ומערבבים לקרם מבריק ואחיד. לקערה עם ממרח השחר מוסיפים גם את ליקר הקפה ומערבבים.

    2. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מחלקים אותה שווה בשווה בין שתי קערות הקרם ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.

    3. מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד, כך ששוליו יוצאים מהתבנית.

    4. טובלים קצרות עוגיות בישקוטי בקפה ומניחים בשורה בתחתית התבנית ועליהן יוצקים את קרם הנוגט. טובלים בקפה ומניחים שכבת בישקוטי נוספת, עליה יוצקים את קרם השחר. טובלים ומניחים שכבה שלישית ואחרונה של בישקוטי. עוטפים את התבנית בשולי הניילון ומקפיאים למשך הלילה (ועד 4 ימים). מוציאים ומגישים.

    מתכון - עמית דונסקוי
    צילום - כפיר חרבי
    חזרה למתכונים