גלידת השחר משני מרכיבים בלבד - כשר לפסח

מצרכים ל-10-12 מנות קטנות

23/08/15 גלידת השחר משני מרכיבים בלבד - כשר לפסח
  • 200 גרם ממרח השחר העולה 300 מ"ל (כוס ורבע) שמנת מתוקה


  • אופן הכנה
    1. שמים את הממרח בקערה ומוסיפים את השמנת. בעזרת מטרף חשמלי טורפים היטב לתערובת אחידה, בערך דקה.
    2. מקפיאים שלוש שעות, עד שהתערובת מתייצבת והופכת לגלידה רכה ונוחה להגשה.
    3. טיפ: את התערובת ניתן למזוג לתבניות סיליקון עם צורות קטנות ולהקפיא לקבלת גלידוניות השחר העולה.
    טיפ נוסף: כדי לחסוך כלים, ניתן להכין את הגלידה בצנצנת השחר 1 ק"ג ריקה, שנותר בה 200 גרם ממרח, להוסיף את השמנת ולהכין לפי המתכון (כמו בסרטון)
    4. שימו לב: בהקפאה ממושכת התערובת נהיית קשה ויותר, במקרה כזה מומלץ להעביר אותה למקרר או להוציא מהפריזר להפשרה קלה לפני שמגישים.



    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    גלידת השחר משני מרכיבים בלבד - כשר לפסח

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל-10-12 מנות קטנות



    אופן הכנה
    1. שמים את הממרח בקערה ומוסיפים את השמנת. בעזרת מטרף חשמלי טורפים היטב לתערובת אחידה, בערך דקה.
    2. מקפיאים שלוש שעות, עד שהתערובת מתייצבת והופכת לגלידה רכה ונוחה להגשה.
    3. טיפ: את התערובת ניתן למזוג לתבניות סיליקון עם צורות קטנות ולהקפיא לקבלת גלידוניות השחר העולה.
    טיפ נוסף: כדי לחסוך כלים, ניתן להכין את הגלידה בצנצנת השחר 1 ק"ג ריקה, שנותר בה 200 גרם ממרח, להוסיף את השמנת ולהכין לפי המתכון (כמו בסרטון)
    4. שימו לב: בהקפאה ממושכת התערובת נהיית קשה ויותר, במקרה כזה מומלץ להעביר אותה למקרר או להוציא מהפריזר להפשרה קלה לפני שמגישים.

    גלידת השחר משני מרכיבים בלבד - כשר לפסח


    צילום סטילס: אפיק גבאי
    חזרה למתכונים