לחמניות רכות ממולאות בממרח השחר תפוז

רשימת חומרים לכ-20 לחמניות (תלוי בגודל)

18/07/16 לחמניות רכות ממולאות בממרח השחר תפוז
  • 4 כוסות קמח
  • 1 שקית גרגירי שמרית
  • 4 כפות גדושות גבינה לבנה
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 כפות גדושות סוכר
  • 1/2 כוס מים חמימים
  • 1 כפית תמצית וניל משובחת או מחית וניל
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • גרידת תפוז מ-1 תפוז
  • למילוי:
  • 20 כפיות ממרח השחר תפוז
  • לקישוט:
  • חופן פצפוצי שוקולד צ'יפס כתושים
  • לחמניות רכות בטעם וניל והדרים עם מילוי עשיר של ממרח השחר תפוז.
    מתכון באדיבות השפית ועיתונאית הקולינריה מאיה דרין

    אופן ההכנה:
    1. במיקסר עם וו לישה לשים את כל מרכיבי הבצק למעט 2 כפות ביצה טרופה אותם שומרים במקרר.
    2. לשים במשך כ-4 דקות. הבצק מתקבל מעט דביק. מכסים במגבת לחה ומתפיחים במשך כשעה.
    3. יוצרים כ-20 כדורי בצק עגולים. מרדדים מעט, מניחים כפית ממרח במרכז, מקפלים את הבצק מעל וסוגרים היטב, מגלגלים שוב לכדור חלק, בעדינות רבה.
    4. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווים יפים.
    5. מכסים במגבת הלחה ומתפיחים כחצי שעה נוספת.
    6. מברישים בביצה הטרופה, זורים גבישי שוקולד צ\'יפס ואופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-15/20 דקות עד שמזהיב יפה מלמעלה ולמטה.
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    לחמניות רכות ממולאות בממרח השחר תפוז

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים לכ-20 לחמניות (תלוי בגודל)

    לחמניות רכות בטעם וניל והדרים עם מילוי עשיר של ממרח השחר תפוז.
    מתכון באדיבות השפית ועיתונאית הקולינריה מאיה דרין
    לחמניות רכות ממולאות בממרח השחר תפוז

    אופן ההכנה:
    1. במיקסר עם וו לישה לשים את כל מרכיבי הבצק למעט 2 כפות ביצה טרופה אותם שומרים במקרר.
    2. לשים במשך כ-4 דקות. הבצק מתקבל מעט דביק. מכסים במגבת לחה ומתפיחים במשך כשעה.
    3. יוצרים כ-20 כדורי בצק עגולים. מרדדים מעט, מניחים כפית ממרח במרכז, מקפלים את הבצק מעל וסוגרים היטב, מגלגלים שוב לכדור חלק, בעדינות רבה.
    4. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווים יפים.
    5. מכסים במגבת הלחה ומתפיחים כחצי שעה נוספת.
    6. מברישים בביצה הטרופה, זורים גבישי שוקולד צ'יפס ואופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-15/20 דקות עד שמזהיב יפה מלמעלה ולמטה.
    מתכון באדיבות השפית ועיתונאית הקולינריה מאיה דרין
    חזרה למתכונים