``קרואסון`` ממרח השחר בבצק עלים או מלאווח

מצרכים ל-12 יחידות

29/11/15 ``קרואסון`` ממרח השחר בבצק עלים או מלאווח
  • 2 מלאווחים
  • 1 שפופרת ממרח השחר


  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
    מניחים את המלאווח על משטח עבודה עם נייר אפייה ונותנים לו להפשיר מעט. חותכים לשישיות עם סכין או גלגלת פיצה. מפזרים את החתיכות על נייר האפייה.
    בעזרת שפופרת הממרח, מזלפים 2 שורות ממרח בחלק הרחב של כל חתיכת מלאווח. מגלגלים את פיסות המלאווח מהצד הרחב אל השפיץ, ליצור צורת רוגלך. אם פיסות המלאווח הפרישו יותר מדי והן לא נוחות לעבודה, מחזירים למקפיא למספר דקות עד שהוא מתקשה מעט.
    אופים 13-15 דקות, עד הזהבה. מגישים מיד.



    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    ``קרואסון`` ממרח השחר בבצק עלים או מלאווח

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל-12 יחידות



    מחממים תנור ל-180 מעלות.
    מניחים את המלאווח על משטח עבודה עם נייר אפייה ונותנים לו להפשיר מעט. חותכים לשישיות עם סכין או גלגלת פיצה. מפזרים את החתיכות על נייר האפייה.
    בעזרת שפופרת הממרח, מזלפים 2 שורות ממרח בחלק הרחב של כל חתיכת מלאווח. מגלגלים את פיסות המלאווח מהצד הרחב אל השפיץ, ליצור צורת רוגלך. אם פיסות המלאווח הפרישו יותר מדי והן לא נוחות לעבודה, מחזירים למקפיא למספר דקות עד שהוא מתקשה מעט.
    אופים 13-15 דקות, עד הזהבה. מגישים מיד.

    ``קרואסון`` ממרח השחר בבצק עלים או מלאווח


    צילום סטילס: אפיק גבאי
    חזרה למתכונים