בראוניז הפתעות- פרווה

מצרכים לתבנית בגודל 16X20

29/11/15 בראוניז הפתעות- פרווה
  • 4 כפות (200 גרם) ממרח השחר העולה פרווה
  • 2 ביצים
  • כפית גדושה אבקת קקאו השחר העולה
  • קורט מלח (לא חובה)
  • 1/2 כוס (70 גרם) קמח רגיל
  • תוספות: בייגלה/אגוזים/מרשמלו


  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
    מערבבים בקערה את הממרח, הביצים, הקקאו והקמח לבלילה אחידה.
    משמנים תבנית ויוצקים את התערובת. מפזרים תוספות שאוהבים (בייגלה, מרשמלו, עדשי שוקולד, שברי עוגיות, אגוזים, שקדים וכדומה)
    אופים 18-20 דקות, עד שפני השטח של הבראוניז מתחילים להתבקע (חשוב לא לאפות יותר מדי כדי שישאר עסיסי).
    מוציאים ונותנים לבראוניז להתקרר, ואז פורסים ל-9-12 חתיכות.



    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    בראוניז הפתעות- פרווה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים לתבנית בגודל 16X20



    מחממים תנור ל-160 מעלות.
    מערבבים בקערה את הממרח, הביצים, הקקאו והקמח לבלילה אחידה.
    משמנים תבנית ויוצקים את התערובת. מפזרים תוספות שאוהבים (בייגלה, מרשמלו, עדשי שוקולד, שברי עוגיות, אגוזים, שקדים וכדומה)
    אופים 18-20 דקות, עד שפני השטח של הבראוניז מתחילים להתבקע (חשוב לא לאפות יותר מדי כדי שישאר עסיסי).
    מוציאים ונותנים לבראוניז להתקרר, ואז פורסים ל-9-12 חתיכות.

    בראוניז הפתעות- פרווה


    צילום סטילס: אפיק גבאי
    חזרה למתכונים