עוגיות השחר נימוחות

מצרכים ל-12 עוגיות

02/09/15 עוגיות השחר נימוחות
  • 3 כפות (150 גרם) ממרח השחר העולה
  • 1 ביצה
  • 40 גרם (כף גדושה מאוד) קמח תופח
  • קורט מלח גס (לא חובה)
  • 3 מרכיבים בלבד ויש לכם עוגיות ממכרות


    אופן הכנה:
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
    בקערה מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה וחלקה.
    מניחים כפיות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים (העוגיות מתרחבות באפייה). אם רוצים, מפזרים מעט מלח גס (2-3 גרגרים) מעל כל עוגיה.
    אופים 9 דקות, עד שהעוגיות מתנפחות ומקבלות מראה סדוק.
    מוציאים מהתנור ומניחים בצד כ 10 דקות על מנת שהעוגיות יתייצבו והשוליים יעשו פריכים.
    מחלצים מנייר האפייה ומגישים, ניתן לשמור בקופסה במקרר עד ארבעה ימים.



    מקלות שוקולד השחר
    שבועות עם השחר העולה
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    עוגיות השחר נימוחות

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל-12 עוגיות

    3 מרכיבים בלבד ויש לכם עוגיות ממכרות


    אופן הכנה:
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
    בקערה מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה וחלקה.
    מניחים כפיות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים (העוגיות מתרחבות באפייה). אם רוצים, מפזרים מעט מלח גס (2-3 גרגרים) מעל כל עוגיה.
    אופים 9 דקות, עד שהעוגיות מתנפחות ומקבלות מראה סדוק.
    מוציאים מהתנור ומניחים בצד כ 10 דקות על מנת שהעוגיות יתייצבו והשוליים יעשו פריכים.
    מחלצים מנייר האפייה ומגישים, ניתן לשמור בקופסה במקרר עד ארבעה ימים.

    עוגיות השחר נימוחות


    צילום סטילס: אפיק גבאי
    חזרה למתכונים