עוגיות קוקוס פריכות

מצרכים ל-15-20 עוגיות

23/08/15 עוגיות קוקוס פריכות
  • 200 גרם (2 שקיות קטנות) קוקוס טחון100 גרם (2 כפות גדושות מאוד) ממרח השחר העולה (אפשר גם פרווה)3 חלבונים מביצים גודל M30 גרם חמאה מומסת או 2 כפות שמן (קוקוס או זית או רגיל)קורט מלח (רשות)
  • עוגיות קלות ומהירות לאירוח או להכנה עם הילדים



    אופן הכנה
    1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
    2. בקערה מערבבים את כל המצרכים עד שמתקבלת תערובת אחידה ונוחה לעבודה.
    3. לוקחים בערך כף מהתערובת ומגלגלים בעזרת ידיים רטובות לכדור הדוק. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומהדקים ליצירת צורת עוגייה. חוזרים על התהליך עם יתר התערובת.
    4. אופים 15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות וחלקן החיצוני נהיה פריך. מוציאים מהתנור ונותנים לעוגיות להתקרר לפני שמגישים. העוגיות הכי טובות להגשה ביום ההכנה.



    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    עוגיות קוקוס פריכות

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל-15-20 עוגיות

    עוגיות קלות ומהירות לאירוח או להכנה עם הילדים



    אופן הכנה
    1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
    2. בקערה מערבבים את כל המצרכים עד שמתקבלת תערובת אחידה ונוחה לעבודה.
    3. לוקחים בערך כף מהתערובת ומגלגלים בעזרת ידיים רטובות לכדור הדוק. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומהדקים ליצירת צורת עוגייה. חוזרים על התהליך עם יתר התערובת.
    4. אופים 15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות וחלקן החיצוני נהיה פריך. מוציאים מהתנור ונותנים לעוגיות להתקרר לפני שמגישים. העוגיות הכי טובות להגשה ביום ההכנה.

    עוגיות קוקוס פריכות


    צילום סטילס: אפיק גבאי
    חזרה למתכונים