קסטה במלית גלידת יוגורט וממרח השחר העולה

חומרים לתבנית של 20*15 ס"מ

28/05/15 קסטה במלית גלידת יוגורט וממרח השחר העולה
  • 200 גרם ביסקוויטים בטעם קקאו
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 גביעים (400 מ"ל) יוגורט 3%
  • 1/2 קופסה ממרח השחר העולה

    1. מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת יציבה מוסיפים את הפודינג ואת היוגורט ומקציפים עוד קצת.

    2. מרפדים תבנית (שמתאימה למקפיא) בנייר אפייה. מכסים את תחתיתה בביסקוויטים בצורה סימטרית ומדוייקת.

    3. מעבירים את ממרח השחר העולה לשק זילוף ומזלפים ממנו על הביסקוויטים. מניחים עליו את הקצפת ומיישרים אותה. מניחים על הקצפת שכבה נוספת של ביסקוויטים, מקבילים לשכבה התחתונה. מאחסנים במקפיא במשך לילה (ועד 10 ימים).

    4. מוציאים, חותכים למלבנים בהתאם לביסקוויטים ומגישים מיד.

    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    קסטה במלית גלידת יוגורט וממרח השחר העולה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים לתבנית של 20*15 ס"מ

    קסטה במלית גלידת יוגורט וממרח השחר העולה

    1. מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת יציבה מוסיפים את הפודינג ואת היוגורט ומקציפים עוד קצת.

    2. מרפדים תבנית (שמתאימה למקפיא) בנייר אפייה. מכסים את תחתיתה בביסקוויטים בצורה סימטרית ומדוייקת.

    3. מעבירים את ממרח השחר העולה לשק זילוף ומזלפים ממנו על הביסקוויטים. מניחים עליו את הקצפת ומיישרים אותה. מניחים על הקצפת שכבה נוספת של ביסקוויטים, מקבילים לשכבה התחתונה. מאחסנים במקפיא במשך לילה (ועד 10 ימים).

    4. מוציאים, חותכים למלבנים בהתאם לביסקוויטים ומגישים מיד.

    חזרה למתכונים