השחר – חלבה

חומרים:

28/05/15 השחר – חלבה
  • כפית טחינה גולמית
  • 2 כפות ממרח השחר העולה
  • 4-5 כפות שמנת מתוקה
  • כפית חלבה מפוררת

    1. מערבבים בקערה את הטחינה, ממרח השחר והשמנת עד שנוצר רוטב אחיד.

    2. מוסיפים את החלבה המפוררת ומערבבים בעדינות.

    3. ניתן כמובן לגוון עם החלבה – וניל, שוקולד או עם משולבת.

    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    השחר – חלבה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים:

    השחר – חלבה

    1. מערבבים בקערה את הטחינה, ממרח השחר והשמנת עד שנוצר רוטב אחיד.

    2. מוסיפים את החלבה המפוררת ומערבבים בעדינות.

    3. ניתן כמובן לגוון עם החלבה – וניל, שוקולד או עם משולבת.

    צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
    חזרה למתכונים