השחר – דובדבני אמרנה

חומרים:

28/05/15 השחר – דובדבני אמרנה
  • 2 כפות ממרח השחר העולה
  • 2 כפות ליקר דובדבנים
  • 5-6 דובדבני אמרנה
  • 2 כפות ממיץ הדובדבנים

    1. קוצצים גס את הדובדבנים.

    2. בקערה קטנה מערבבים את ממרח השחר, הליקר ומיץ הדובדבנים עד שנוצר רוטב חלק.

    3. מוסיפים את הדובדבנים הקצוצים ומערבבים.

    4. למי שאין דובדבני אמרנה (מומלץ) ניתן להשתמש גם בדובדבנים חמוצים.

    5. המטבל נהדר גם כקרם לעוגה – משדרג כל בחושה לקינוח מדהים.

    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    השחר – דובדבני אמרנה

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים:

    השחר – דובדבני אמרנה

    1. קוצצים גס את הדובדבנים.

    2. בקערה קטנה מערבבים את ממרח השחר, הליקר ומיץ הדובדבנים עד שנוצר רוטב חלק.

    3. מוסיפים את הדובדבנים הקצוצים ומערבבים.

    4. למי שאין דובדבני אמרנה (מומלץ) ניתן להשתמש גם בדובדבנים חמוצים.

    5. המטבל נהדר גם כקרם לעוגה – משדרג כל בחושה לקינוח מדהים.

    צילום ומתכון: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
    חזרה למתכונים