סופגניות צ'ורוס עם מטבלים מושלמים

חומרים:

28/05/15 סופגניות צ'ורוס עם מטבלים מושלמים
  • 1 כוס (240 מ"ל) מים
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כוס (125 גרם) קמח
  • 3 ביצים
  • כפית תמצית וניל איכותית
  • קורט מלח
  • לציפוי:
  • 1/2 כוס סוכר
  • מתכוני מטבלים / מילויים לסופגניה:
  • השחר אגוזים
  • השחר דובדבני אמרנה
  • נוגט אגוזים פיסטוקים
  • השחר חלבה
  • נוגט אגוזים קפה
  • המתכון, עם מעט שינויים, מהבלוג simply delicious

    1. מניחים בסיר את המים, החמאה, הסוכר והמלח. מעבירים לרתיחה עדינה עד שהחמאה נמסה לגמרי.

    2. מוסיפים את הקמח ומערבבים נמרצות עם כף מעץ עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר, בערך 2 דקות.

    3. מורידים מהאש ומעבירים לקערה מיקסר עם וו גיטרה. מניחים לבצק לנוח בקערה 5 דקות.

    4. מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית ומוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת עד שהן נטמעות היטב בבצק והוא הופך רק ודביק.

    5. מחממים שמן עמוק בסיר. איך יודעים שהשמן חם מספיק? מכניסים ידית של כף מעץ לשמן, אם מופיעות בועות קטנות מסביב, זה אומר שהשמן שלכם בטמפרטורה הנכונה.

    6. מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר בצורת כוכב, מזלפים רצועות צ\'ורוס לתוך השמן ומטגנים מ-2 הצדדים עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.

    7. מגלגלים את הצ\'ורוס בסוכר (אפשר להוסיף גם קצת קינמון) ומגישים עם אחד ממטבלי השחר העולה.

    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    סופגניות צ'ורוס עם מטבלים מושלמים

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון
    סופגניות צ'ורוס עם מטבלים מושלמים
    המתכון, עם מעט שינויים, מהבלוג simply delicious

    1. מניחים בסיר את המים, החמאה, הסוכר והמלח. מעבירים לרתיחה עדינה עד שהחמאה נמסה לגמרי.

    2. מוסיפים את הקמח ומערבבים נמרצות עם כף מעץ עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר, בערך 2 דקות.

    3. מורידים מהאש ומעבירים לקערה מיקסר עם וו גיטרה. מניחים לבצק לנוח בקערה 5 דקות.

    4. מפעילים את המיקסר על מהירות בינונית ומוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת עד שהן נטמעות היטב בבצק והוא הופך רק ודביק.

    5. מחממים שמן עמוק בסיר. איך יודעים שהשמן חם מספיק? מכניסים ידית של כף מעץ לשמן, אם מופיעות בועות קטנות מסביב, זה אומר שהשמן שלכם בטמפרטורה הנכונה.

    6. מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר בצורת כוכב, מזלפים רצועות צ'ורוס לתוך השמן ומטגנים מ-2 הצדדים עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.

    7. מגלגלים את הצ'ורוס בסוכר (אפשר להוסיף גם קצת קינמון) ומגישים עם אחד ממטבלי השחר העולה.

    צילום ומתכונים: רחלי קרוט עורכת אתר foodpage
    חזרה למתכונים