פאי ממרח השחר מהיר

מצרכים ל-10 מנות

21/01/20 פאי ממרח השחר מהיר
  • 1 חבילת בצק פריך מתוק
  • למלית:
  • 1 צנצנת ממרח השחר העולה חלבי
  • 2 ביצים
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • קורט מלח
  • 3 כפות קקאו
  • לקישוט:
  • שאריות הבצק.
  • 50 גרם פקאן קלוף לא קלוי
  • 50 גרם פיסטוק קלוף לא קלוי

  • 1. מקציפים את הביצים והשמנת המתוקה כ- 5 דקות ומוסיפים את ממרח השחר, המלח והקקאו מקציפים 2 דקות נוספות למסה אחידה.
    2. מהדקים את הבצק סביב תבנית הפאי ושומרים את שאריות הבצק בצד.
    3. שופכים את המסה ומקשטים בתוספות ובשאריות הבצק.
    אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 25 דקות.
    חדש! ממרח אגוזי לוז עם קקאו פרווה
    מקלות שוקולד השחר
    שבועות עם השחר העולה
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    פאי ממרח השחר מהיר

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל-10 מנות


    1. מקציפים את הביצים והשמנת המתוקה כ- 5 דקות ומוסיפים את ממרח השחר, המלח והקקאו מקציפים 2 דקות נוספות למסה אחידה.
    2. מהדקים את הבצק סביב תבנית הפאי ושומרים את שאריות הבצק בצד.
    3. שופכים את המסה ומקשטים בתוספות ובשאריות הבצק.
    אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 25 דקות.
    חזרה למתכונים