כוסיות מוס השחר עם קרמבל פיצוחים

מצרכים ל 4-6 מנות

21/01/20 כוסיות מוס השחר עם קרמבל פיצוחים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 צנצנת ממרח השחר
  • לקראמבל:
  • 200 גרם פקאן קלוף לא קלוי קצוץ
  • 200 גרם קשיו קצוץ
  • 200 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 3 כפות סוכר חום
  • לרוטב פירות היער:
  • 1 חבילה פירות יער קפואים
  • 100 גרם אבקת סוכר

  • 1. מערבבים את הפיצוחים עם החמאה המומסת והסוכר החום ואופים בתבנית מרופדת נייר אפייה בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם. מצננים לאחר האפייה.
    2. מקציפים יחד שמנת מתוקה עם ממרח השחר ומעבירים לשקית זילוף
    3. מבשלים יחד את פירות היער עם אבקת הסוכר עד לצמצום מעט כ-6 דקות ומצננים.
    4. בכל כוס הגשה מניחים קראמבל פיצוחים, מוס השחר, רוטב פירות יער ומעט קרמבל פיצוחים מעל.
    חדש! ממרח אגוזי לוז עם קקאו פרווה
    מקלות שוקולד השחר
    שבועות עם השחר העולה
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    כוסיות מוס השחר עם קרמבל פיצוחים

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    מצרכים ל 4-6 מנות


    1. מערבבים את הפיצוחים עם החמאה המומסת והסוכר החום ואופים בתבנית מרופדת נייר אפייה בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם. מצננים לאחר האפייה.
    2. מקציפים יחד שמנת מתוקה עם ממרח השחר ומעבירים לשקית זילוף
    3. מבשלים יחד את פירות היער עם אבקת הסוכר עד לצמצום מעט כ-6 דקות ומצננים.
    4. בכל כוס הגשה מניחים קראמבל פיצוחים, מוס השחר, רוטב פירות יער ומעט קרמבל פיצוחים מעל.
    חזרה למתכונים