מוס נוגט אגוזים בכוסות

חומרים ל-15 קינוחים אישיים או לכלי הגשה גדול בנפח ליטר וחצי:

28/05/15 מוס נוגט אגוזים בכוסות
  • לבצק עוגיות:
  • 125 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר חום דמררה
  • 140 גרם (1 כוס) קמח
  • 200 גרם (1/2 מיכל פחות כף) חלב מרוכז
  • 1 כוס (200 גרם) שוקולד צ’יפס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לבצק עוגיות:
  • 1 מיכל (250 גרם) גבינת ;מסקרפונה
  • 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
  • 1 מיכל (350 גרם) ממרח ; נוגט אגוזים השחר העולה
  • לקצפת:
  • 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

    1. מכינים בצק עוגיות:
      מערבבים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה רק עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים את הבצק לשקית זילוף בלי צנתר.

    2. מכינים מוס נוגט אגוזים:
      מקציפים מסקרפונה עם מיכל שמנת מתוקה לקרם יציב. מקפלים פנימה ממרח נוגט אגוזים ומעבירים לשקית זילוף שנייה.

    3. מכינים קצפת:
      מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לקצפת יציבה.

    4. מרכיבים את המנה:
      מזלפים לכלי הגשה או אישי שכבה של בצק עוגיות ועליו שכבה של מוס. משלימים עם תלולית של קצפת. מקררים כשעה ומגישים.

    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    מוס נוגט אגוזים בכוסות

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים ל-15 קינוחים אישיים או לכלי הגשה גדול בנפח ליטר וחצי:

    מוס נוגט אגוזים בכוסות

    1. מכינים בצק עוגיות:
      מערבבים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה רק עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים את הבצק לשקית זילוף בלי צנתר.

    2. מכינים מוס נוגט אגוזים:
      מקציפים מסקרפונה עם מיכל שמנת מתוקה לקרם יציב. מקפלים פנימה ממרח נוגט אגוזים ומעבירים לשקית זילוף שנייה.

    3. מכינים קצפת:
      מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לקצפת יציבה.

    4. מרכיבים את המנה:
      מזלפים לכלי הגשה או אישי שכבה של בצק עוגיות ועליו שכבה של מוס. משלימים עם תלולית של קצפת. מקררים כשעה ומגישים.

    חזרה למתכונים