מוס נוגט אגוזים בכוסות

חומרים ל-15 קינוחים אישיים או לכלי הגשה גדול בנפח ליטר וחצי:

28/05/15 מוס נוגט אגוזים בכוסות
  • לבצק עוגיות:
  • 125 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר חום דמררה
  • 140 גרם (1 כוס) קמח
  • 200 גרם (1/2 מיכל פחות כף) חלב מרוכז
  • 1 כוס (200 גרם) שוקולד צ’יפס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לבצק עוגיות:
  • 1 מיכל (250 גרם) גבינת ;מסקרפונה
  • 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
  • 1 מיכל (350 גרם) ממרח ; נוגט אגוזים השחר העולה
  • לקצפת:
  • 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

    1. מכינים בצק עוגיות:
      מערבבים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה רק עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים את הבצק לשקית זילוף בלי צנתר.

    2. מכינים מוס נוגט אגוזים:
      מקציפים מסקרפונה עם מיכל שמנת מתוקה לקרם יציב. מקפלים פנימה ממרח נוגט אגוזים ומעבירים לשקית זילוף שנייה.

    3. מכינים קצפת:
      מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לקצפת יציבה.

    4. מרכיבים את המנה:
      מזלפים לכלי הגשה או אישי שכבה של בצק עוגיות ועליו שכבה של מוס. משלימים עם תלולית של קצפת. מקררים כשעה ומגישים.

    מקלות שוקולד השחר
    הכי ישראלי
    מוס שוקולד
    כדורי שוקולד
    עוגיות קוקוס פריכות - כשר לפסח
    הטעם האהוב והמוכר
    חדש! ממרח חלבי בכשרות בדץ

    ספר המתכונים של השחר העולה

    חפש

    מוס נוגט אגוזים בכוסות

    חזור למתכונים שתף מתכון הדפס מתכון

    חומרים ל-15 קינוחים אישיים או לכלי הגשה גדול בנפח ליטר וחצי:

    מוס נוגט אגוזים בכוסות

    1. מכינים בצק עוגיות:
      מערבבים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה רק עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים את הבצק לשקית זילוף בלי צנתר.

    2. מכינים מוס נוגט אגוזים:
      מקציפים מסקרפונה עם מיכל שמנת מתוקה לקרם יציב. מקפלים פנימה ממרח נוגט אגוזים ומעבירים לשקית זילוף שנייה.

    3. מכינים קצפת:
      מקציפים מיכל שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לקצפת יציבה.

    4. מרכיבים את המנה:
      מזלפים לכלי הגשה או אישי שכבה של בצק עוגיות ועליו שכבה של מוס. משלימים עם תלולית של קצפת. מקררים כשעה ומגישים.

    חזרה למתכונים